Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 10:30 Μαντάτα

Δολοφονία βιολόγου: Έγινε κάτι περίπλοκο και ο θάνατος της Αμερικανίδας δεν ήταν άμεσος


Με συντονισμένες κινήσεις και υπό άκρα μυστικότητα, οι Αρχές εξετάζουν κάθε στοιχείο που διαθέτουν προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση του θανάτου της Αμερικανίδας βιολόγου.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr ήδη έχουν γίνει και οι πρώτες προσαγωγές υπόπτων.

Στην προσπάθεια της διαλέυκανσης της υπόθεσης, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, η βοήθεια των ιατροιδικαστών Αντώνη Παπαδομανωλάκη και Σταμάτη Μπελιβάνη, είναι πολύτιμη, καθώς από την ολοκλήρωση της πρόσφατης νεκροψίας-νεκροτομής, υπήρξαν σημαντικά ευρήματα, τα οποία μεταφέρθηκαν από την πρώτη στιγμή στις αρμόδιες υπηρεσίες και πρόσωπα.

Ο Προϊστάμενος Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Αντώνης Παπαδομανωλάκης σε δηλώσεις του επανέλαβε κατηγορηματικά, πως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τίποτα, αφού εκτιμά πως «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και εξετάζονται. Όταν ένα πτώμα είναι σε σήψη, είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις προθανάτιες από μεταθανάτιες κακώσεις» και προσθέτει: «Έγινε κάτι... περίπλοκο και ο θάνατος της Αμερικανίδας δεν ήταν άμεσος. Δεν είναι δηλαδή όπως γίνεται με ένα πυροβολισμό. Εδώ υπήρχε διάρκεια και συνέβη κάτι το περίπλοκο».

Μάλιστα ο κ. Παπαδομανωλάκης επεσήμανε: «οι οδηγίες που έχουμε είναι να λέμε όσα χρειάζεται ο συμπολίτης μας για να προφυλαχθεί. Από κει και πέρα όλες οι λεπτομέρειες είναι προς όφελος του δράστη ή των δραστών. Γιατί μην ξεχνάτε επίσης πως ο τόπος που βρέθηκε το πτώμα, δεν είναι και ο τόπος εγκλήματος».

Θυμίζουμε ότι η Αμερικανίδα βιολόγος που βρισκόταν στα Χανιά στο πλαίσιο συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, είχε εξαφανιστεί στις 2 Ιουλίου και είχε εντοπιστεί σε δαιδαλώδες τούνελ στην περιοχή του Μάλεμε.

madata.gr
Post
Μαντάτα Κυριακή 21.07.2019

Ο μαρτυρικός θάνατος της Αμερικανίδας βιολόγου: Την βίασα τρεις φορές, της κόπηκε το αυτί και ούρλιαζε

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε στα χέρια του 27χρονου Γιάννη Παρασκάκη η Αμερικανίδα βιολόγος Suzanne Eaton, όπως φαίνεται από τις φρικιαστικές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο 27χρονος ...

Post
Μαντάτα Παρασκευή 19.07.2019

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Τι πρόδωσε τον 27χρονο - Είχε συλληφθεί ξανά πριν ένα χρόνο

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 27χρονο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνο της Αμερικανίδας βιολόγου. Ο 27χρονος δράστης, τα στοιχεία του οποίου έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ κατόπιν εισαγ ...

Post
Μαντάτα Παρασκευή 19.07.2019

Έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Λιονάκης

Προς Τιμήν και Αιωνία Μνήμη  του μακαριστού Σπύρου Λιονάκη, δικηγόρου, Άρχοντος Νομοφύλακος της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας  H Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων καθώς και ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Θεο ...