Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 18:23 Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Ψάχνεται για την απόκτηση του Παλίνια, 6 εκατ. ευρώ ζητά η Σπόρτινγκ


Τα φιλικά του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας του, έδειξαν στον Αμπέλ Φερέιρα ότι υπάρχει ένα σημαντικό ζήτημα στα χαφ, το οποίο πρέπει να λυθεί. Στο πλαίσιο αυτό, οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξετάζουν την περίπτωση του Παλίνια, που ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο «δικέφαλος» ψάχνεται για την απόκτηση του 24χρονου Πορτογάλου, έπειτα από εισήγηση του συμπατριώτη του προπονητή, ωστόσο σύμφωνα με όσα τονίζει το Sapo Desporto, ο σύλλογος της πορτογαλικής πρωτεύουσας αξιώνει το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρησή του.

Τα «λιοντάρια» είναι διατεθειμένα να πουλήσουν τον παίκτη τους, ωστόσο θα πρέπει να ξεπεραστεί και το εμπόδιο της Μπράγκα, στην οποία έχει παραχωρηθεί δανεικός για δύο χρόνια, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2020.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο φέρεται να υπολογίζει τον Παλίνια και δεν θα ήθελε να «σπάσει» ο δανεισμός του. Ωστόσο, σε περίπτωση που η Σπόρτινγκ αποδεχόταν μια πρόταση του ΠΑΟΚ, τότε θα αποζημιωνόταν και η Μπράγκα.

Με άλλα λόγια, η περίπτωση παρουσιάζει δυσκολίες, ωστόσο όχι σε τέτοιο σημείο που δεν θα μπορούσαν να ξεπεραστούν. Ειδικά, εάν υπάρχει διάθεση τόσο από τους «ασπρόμαυρους» όσο και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Δείτε τον Παλίνια σε δράση:

newsbeast.gr
Post
Αθλητικά Παρασκευή 29.05.2026

Αλλαγή φωτιστικών σωμάτων στα βοηθητικά γήπεδα του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Αλικαρνασσού

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αναβάθμισης του εξοπλισμού στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Αλικαρνασσού. Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Τσαπάκης, στο Β’ β

Post
Αθλητικά Πέμπτη 28.05.2026

Το «μπαλόνι» επέστρεψε στο Ζηρίνειο, έτοιμο να υποδεχθεί ξανά αθλούμενους και συλλόγους

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και σε εορταστικό κλίμα εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 27 Μαΐου, στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, το νέο κλειστό γήπεδο με αεροϋποστηριζόμενο θόλο τύπου «μπαλόνι»,

Post
Αθλητικά Δευτέρα 25.05.2026

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί σε όλη την Ελλάδα για τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό

Σε πανελλήνιο ξέσπασμα χαράς εξελίχθηκε η κατάκτηση της 4ης Euroleague από τον Ολυμπιακό, μετά τη νίκη με 92-85 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Telekom Center Athens. Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων»