Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 10:21 Αθλητικά

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Να συνεχίσω έτσι και να έρθουν περισσότερα βραβεία


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε τους πάντες για το βραβείο του καλύτερου αθλητή στις ΗΠΑ και ευχήθηκε να συνεχίσει έτσι και να έρθουν ακόμα περισσότερα.

Στην βράβευσή του ως πολυτιμότερο παίκτη στο NBA (MVP), δεν άντεξε και δάκρυσε. Σήμερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραλαμβάνοντας ένα ακόμα σπουδαίο βραβείο, το ESPY που δίνεται στον καλύτερο αθλητή στις ΗΠΑ, κρατήθηκε, κάτι που ανέφερε και ο ίδιος.

Ο Έλληνας φόργουορντ ευχαρίστησε την οικογένειά του και όσους τον βοήθησαν και κυρίως τον Θεό που όπως τόνισε τον ευλόγησε με τέτοιο ταλέντο. Για το τέλος ευχήθηκε να συνεχίσει έτσι και να έρθουν ακόμα περισσότερα βραβεία.

Αναλυτικά ο Greek Freak επισήμανε κατά την βράβευσή του: «Αυτό που θα κάνω δεν θα είναι όπως η ομιλία μου για το βραβείο του MVP. Δεν θα κλάψω σήμερα. Σαν παιδί, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα κρατάω στα χέρια μου ένα βραβείο όπως το ESPY. Αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου, πράγματα όπως η βράβευση μπορούν να συμβούν. Ευχαριστώ τον Θεό, πάντα, γιατί με ευλόγησε με το απίστευτο ταλέντο και με έβαλε σε αυτή την θέση να είμαι πετυχημένος. Χωρίς αυτόν δεν θα βρισκόμουν εδώ, να κάνω αυτό που αγαπώ και να εκπληρώνω τα όνειρά μου.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, την μητέρα μου, τα αδέρφια μου, τον πατέρα μου, την κοπέλα που βρίσκονταν δίπλα μου και με υποστήριζαν μέσα στην σεζόν. Σας αγαπώ μέχρι θανάτου. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ, τους συμπαίκτες μου, το Μιλγουόκι. Την χώρα μου και τους φαν. Μακάρι να συνεχίσω έτσι και να έρθουν περισσότερα».

Πηγή: gazzetta.gr

Post
Αθλητικά Τετάρτη 09.09.2026

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2026 η 17η Μινωική Διαδρομή- Σύσκεψη για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η 17η Μινωική Διαδρομή, με τη σύμπραξη των Δήμων Μινώα Πεδιάδας, Χερσονήσου και Οροπεδίου Λασιθίου. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση, στο Δημ

Post
Αθλητικά Τετάρτη 09.09.2026

Ο Φωτιάς στο Ολυμπιακός – ΟΦΗ- Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών από την ΚΕΔ για ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League και ο Βασίλης Φωτιάς θα διευθύνει το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΟΦΗ το Σάββατο στις 19.00, ενώ την αναμέτρηση της

Post
Αθλητικά Πέμπτη 03.09.2026

ΟΦΗ: Η ευρωπαϊκή λίστα για τη League Phase του Europa League και με Νους-Αποστολάκη

Με το βλέμμα στραμμένο στην ευρωπαϊκή του πρόκληση, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή λίστα που θα δηλώσει για τη League Phase του Europa League. Ο Χρήστος Κόντης έχει πλέον στη διάθεσή του τους ποδοσφαι