Τρίτη 21 Μαΐου 2019 22:48 Ειδήσεις

Χανιά: Σοκάρει το βίντεο με τη δολοφονία του κοινοτάρχη σε μίνι μάρκετ


Ενα συγκλονιστικό βίντεο- ντοκουμέντο που δείχνει καρέ - καρέ την δολοφονία του 43χρονου Κώστα Κατσουλάκη, μέσα στο μίνι μάρκετ που διατηρούσε στο Βαμβακόπουλο Χανίων παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών του ο Alpha.

Το βίντεο στο ρεπορτάζ της Ελένης Λαζάρου δείχνει τον 60χρονο δολοφόνο να μπαίνει μέρα μεσημέρι στο μίνι μάρκετ με μια σακούλα, μέσα στην οποία έχει το όπλο. Οπλίζει χωρίς να το βγάλει από τη σακούλα και γίνεται αντιληπτός από πελάτες - ανάμεσά τους και μια μητέρα με το παιδί της οι οποίοι τρέχουν έντρομοι να απομακρυνθούν. Ενας πελάτης φαίνεται να λέει κάτι με τον δράστη.

Ο δολοφόνος εντοπίζει το θύμα. Ο άτυχος Κώστας Κατσουλάκης προσπαθεί να σώσει τη ζωή του τρέχοντας στους διαδρόμους. Καταφέρνει να φθάσει στην έξοδο του μαγαζιού. Εκεί τον προλαβαίνει ο δράστης και τον πυροβολεί πισώπλατα. Ο άτυχος κοινοτάρχης Ορθονιού Χανίων πέφτει νεκρός.

Ο Κώστας Κατσουλάκης ήταν τόσο αγαπητός στην κοινότητα Ορθονιού, ώστε κανείς δεν κατέθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του κοινοτάρχη- ήταν ο μοναδικός υποψήφιος.

 

e-daily.gr

madata.gr
Post
Ειδήσεις Σάββατο 24.10.2026

Φον ντερ Λάιεν: «Η Ρωσία και η Λευκορωσία εργαλειοποιούν τη μετανάστευση για να μας διχάσουν»

Σκληρή καταγγελία κατά της Μόσχας και του Μινσκ για οργανωμένη πίεση στα ανατολικά σύνορα της Ε.Ε. εξαπέλυσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μιλώντας στην ολομέλεια του Ε

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 23.10.2026

Εντοπισμός και διάσωση 203 αλλοδαπών από τέσσερις λέμβους νότια των Καλών Λιμένων

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές των Καλών Λιμένων και της Αγίας Γαλήνης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για παροχή

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 23.10.2026

Διεθνή Διάσκεψη για την Τεχνητή Νοημοσύνη προτείνει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης ως εισηγητής στην Επιτροπή Συνταγματικών Υποθέσεων (AFCO) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την Τεχνητή Νοημοσύνη στη σημερινή του παρέμβαση στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στ