Image
Σάββατο 04 Μαΐου 2019 15:02 Παράδοση

Την Παρασκευή οι προσκλήσεις για την συναυλία Diana Tischenko στο Πολιτιστικό

Την Παρασκευή 3 Μάϊου 2019, θα διατεθούν στο κοινό οι προσκλήσεις που αφορούν τις δυο συναυλίες της βιολονίστριας κ. Diana Tischenko και του πιανίστα κ, Zoltán Fejérvári, οι οποίες θα διεξαχθούν στο ΠΣΚΗ στην Αίθουσα Συναυλιών στις 7 Μάϊου και ώρα 20:00 και στην Αίθουσα «Ανδρέα & Μαρίας Καλοκαιρινού» στις 8 Μάϊου και ώρα 20:00.

Προσκλήσεις θα δοθούν και για το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί από τον Καλλιτεχνικό Δ/ντη του ΠΣΚΗ κ. Μύρων Μιχαηλίδη, την κα Diana Tischenko και τον κο Zoltán Fejérvári στις 8 Μάϊου και ώρα 11:30 το πρωί στην «Αίθουσα Ανδρέα & Μαρίας Καλοκαιρινού»

Οι προσκλήσεις είναι δωρεάν και η διάθεση τους θα πραγματοποιηθεί από τις 14:00 μέχρι τις 17:00 από τα εκδοτήρια του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, στο ισόγειο του κτιρίου (είσοδος από Γιαννίκου).

Θα διατεθούν 700 προσκλήσεις για το κοινό και για τις 2 ημέρες που αφορούν στις συναυλίες και στο σεμινάριο. Κάθε άτομο μπορεί να παραλάβει με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας 2 προσκλήσεις.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.



Πηγή: typoskritis.gr
Post
Παράδοση Τρίτη 03.11.2026

Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα 3/11/26

Σήμερα, τιμά την ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, καθώς και τη μνήμη των Αγίων Ακεψιμά, Ιωσήφ και Αειθαλά. Γιορτάζουν: Ακεψιμάς Ιωσήφ Αειθαλάς Στις 3 Νοεμβρ

Post
Παράδοση Δευτέρα 02.11.2026

«Τα Ενετικά Τείχη του Ηρακλείου – Ιστορίες ανθρώπων» στη Λέσχη Ανάγνωσης

Η Λέσχη Ανάγνωσης «Καφές και Βιβλία» ταξιδεύει στις γειτονιές του Μεγάλου Κάστρου στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας για τα Ενετικά Τείχη του Ηρακλείου. Η επόμενη συνάντηση, θα πραγματοποι

Post
Παράδοση Δευτέρα 02.11.2026

Ξεχωριστή μουσική συνάντηση με πέντε χορωδίες στο ΕΛΜΕΠΑ - " Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο"

Μια υπέροχη βραδιά, με επίκεντρο την χορωδιακή μουσική, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2026, στο Αμφιθέατρο «Μάρκος Καραναστάσης», του Ελληνικού Μεσ