Παρασκευή 26 Απριλίου 2019 13:45 Βλέπω/Ακούω

MasterChef: Έχω φάει ξύλο και άκουγα βρισιές για τρία χρόνια


Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, ο οποίος αποχώρησε από το MasterChef συγκλονίζει με την εξομολόγησή του. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκε καλεσμένος στην κυπριακή εκπομπή «Έλα να δεις» στο Omega και μεταξύ άλλων μίλησε για το bullying που βίωσε.

Συγκεκριμένα, ο «Χάμπο», όπως τον αποκαλούσαν οι παίκτες στο MasterChef, είπε: «Όλα ξεκίνησαν από το ότι ήμουν πιο αδύνατος σε σχέση με ότι είμαι σήμερα. Ο κόσμος τότε δεν αντιλαμβανόταν τη διαφορετικότητα των ατόμων, θεωρούσε πως αν κάποιος είναι πιο λεπτός τότε έχει επιρροή πάνω του, είτε σωματική είτε ψυχολογικά. Χρησιμοποιούσαν αυτό το μειονέκτημά μου εις βάρος μου.»

Και πρόσθεσε: «Μέχρι και ξύλο έχω φάει, βρισιές για τρία χρόνια συνεχόμενα όσο ήμουν στο σχολείο. Με χτυπούσαν. Αλλά δεν ήθελα να το καταγγείλω επειδή ξέρω πως παίρνει χρόνο αυτή η διαδικασία και θα έμπαινα σε πολύ πιο δύσκολη κατάσταση. Αν ανέφερα κάτι, δεν ήξερα ποιος θα με ακούσει και αν θα ανταποκρίνονταν όπως περίμενα. Θα έλεγαν μετά ότι ζητούσα βοήθεια ή ότι είμαι πιο αδύναμος. Ήθελα να δείξω πως δεν είμαι αδύναμος… Είχα δύο επιλογές, ή να σταματούσα κάπου στη μέση, να έλεγα πως δεν αντέχω άλλο το bullying και να έχανα τη συνέχεια μου στη μαγειρική και τον εαυτό μου, ή να έβαζα πείσμα για να καταφέρω τουλάχιστον να τελειώσω τη σχολή και να προσπαθήσω να φτιάξω το μέλλον που ήθελα για μένα».

 

enikos

 
Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 17.04.2026

Πτώση οχήματος στη θάλασσα στον Πειραιά

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Τζελέπη, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα, στην περιοχή του επιβατικού σταθμού «ΑΛΚΙΜΟΣ» του λιμένα Πειραιά. Στο

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 17.04.2026

Ιδιόγραφες διαθήκες: Οι αλλαγές στην δημοσίευση μετά τον νόμο 5221/2025

Πως πρέπει να είναι γραμμένες για να είναι έγκυρες. Με διατάξεις του νόμου 5221/2025, επήλθαν ριζικές αλλαγές στις ιδιόγραφες διαθήκες, στην δημοσίευση των διαθηκών και συστάθηκε Μητρώο Διαθηκών Συ

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 17.04.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 17/4/26

Στην Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπ