Παρασκευή 26 Απριλίου 2019 13:42 Θωρώ/Γροικώ

Πάσχα 2019: Που θα βρέχει την Ανάσταση


Χάρτες με τις περιοχές που θα βρέξει το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Ο Σάκης Αρναούτογλου περιγράφει ώρα - ώρα τον καιρό. Που θα βρέχει την Ανάσταση.

Ώρα ώρα περιγράφει τον καιρό του Μεγάλου Σαββάτου και ειδικά το βράδυ της Ανάστασης ο Μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου. Ο γνωστός μετεωρολόγος δείχνει μέσα από χάρτες σε ποιες περιοχές και ποιες ώρες είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα για ένα πέρασμα από κάποια μπόρα ή καταιγίδα το Μεγάλο Σάββατο αλλά και κατά τη διάρκεια της Ανάστασης.

Ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει επίσης ότι πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα διατηρηθούν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή σε όλη την Ελλάδα και μόνο μετά το μεσημέρι θα υπάρξει αραιή συννεφιά κυρίως στα δυτικά και ηπειρωτικά.

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το Μεγάλο Σάββατο θα πρέπει έχουμε ένα πέρασμα από μπόρες και τοπικές καταιγίδες προς το μεσημέρι και μετά κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ενώ κατά τη διάρκεια της Ανάστασης η πιθανότητα ο καιρός να είναι άστατος είναι μεγαλύτερη για την ανατολική Μακεδονία και τα δυτικά τμήματα της Θράκης.
Δείτε που θα βρέξει το Μεγάλο Σάββατο

Πολύ καλός και κατά τόπους αρκετά ζεστός θα παραμείνει ο καιρός και την Κυριακή του Πάσχα με μικρή πιθανότητα για τοπικές μπόρες προς το μεσημέρι όμως και μετά στα ορεινά και βόρεια μόνο τμήματα της Θράκης.

madata.gr
Post
Θωρώ/Γροικώ Τετάρτη 21.08.2019

Το χρονοδιάγραμμα για τις προσλήψεις αναπληρωτών στα σχολεία

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός, Σοφία Ζαχαράκη, σχετικά με τη διαδικασία διανομής των σχολικών βιβλίων και την πλήρωση των κενών θέσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβ

Post
Θωρώ/Γροικώ Τετάρτη 21.08.2019

Παρέμβαση ΣΔΟΕ στην ΕΡΤ

Πληροφορίες αναφέρουν πως εδώ και δύο βδομάδες, ύστερα από εντολή της κυβέρνησης, ζητήθηκαν από τη συγκεκριμένη υπηρεσία οι φάκελοι των συμβάσεων που έχει συνάψει η ΕΡΤ και αφορούν τις συμφωνίες και ...

Post
Θωρώ/Γροικώ Τετάρτη 21.08.2019

Έρχεται η πληρωμή ενοικίων μόνο μέσω τραπεζών

Ρύθμιση για την πληρωμή ενοικίων μόνο μέσω των τραπεζών, σχεδιάζει η κυβέρνηση στο πλαίσιο της πάταξης της φοροδιαφυγής. Σε διαφορετική περίπτωση μάλιστα, δηλαδή καταβολής του ενοικίου με μετρητά,