Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 11:10 Θωρώ/Γροικώ

Survivor 3: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση


Μπορεί το Σάββατο η ελληνική ομάδα του Survivor να κέρδισε το πρώτο παιχνίδι της ασυλίας, ωστόσο, οι Τούρκοι έκαναν την Κυριακή την ανατροπή και με 2-1 νίκες πήγαν στο συμβούλιο του νησιού ως… παρατηρητές.

Λόγω της ανισορροπίας στην ελληνική ομάδα, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έπρεπε να είναι μόνο άνδρες, οπότε οι γυναίκες δεν είχαν κανένα απολύτως άγχος για την ψηφοφορία.

Ο Σπύρος Γουρδούπης με εφτά ψήφους αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Οι Κυριάκος Πελεκάνος και Κατερίνα Δαλάκα, λόγω ατομικής ασυλίας, ψήφισαν και έβγαλαν προτεινόμενους τους Τόνι Σταυράτη και Πάτρικ Ογκουνσότο αντίστοιχα.

madata.gr
Post
Θωρώ/Γροικώ Πέμπτη 25.04.2019

Survivor: Αυστηρή ποινή ανακοίνωσε η παραγωγή για Hikmet – Yusuf

Ο άγριος καβγάς μεταξύ του Hikmet και του Yusuf δεν έμεινε ατιμώρητος από την παραγωγή του Survivor. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, οι δύο Τούρκοι δεν θα αγωνιστούν για τρία συνεχόμενα παιχνίδια, ...

Post
Θωρώ/Γροικώ Πέμπτη 25.04.2019

Πασχαλινό Ωράριο Καταστημάτων: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο

Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας ισχύει για τα εμπορικά καταστήματα από τις 18 Απριλίου. Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. Τη Μ. Παρασκευή θα λειτουργ

Post
Θωρώ/Γροικώ Πέμπτη 25.04.2019

Ο Νίκος Σκουλάς επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακάριο

Ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης Νομού Ηρακλείου με το Ψηφοδέλτιο του Σταύρου Αρναουτάκη Νίκος Σκουλάς, επισκέφθηκε στις Μοίρες του Δήμου Φαιστού την Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας.