Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 18:39 Θωρώ/Γροικώ

Γεννήθηκε κυριολεκτικά η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη


Κι όμως! Η γέννηση της νέας Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι γεγονός, αφού ο ανιψιός της εθνικής σταρ, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, και η σύζυγός του, Κατερίνα Μπαλέτσου, έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου.

 

Οι δύο γονείς, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, θα ονομάσουν την κορούλα τους Αλίκη και, έτσι, η νεογέννητη θα είναι η δεύτερη Αλίκη Βουγιουκλάκη της οικογενείας.

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης είχε πρόσφατα δηλώσει, άλλωστε, πως η μικρή θα έπαιρνε το όνομα της αγαπημένης του θείας και αξέχαστης ηθοποιού.

Ο ίδιος ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία μετά τη γέννηση της κόρης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας:

Η Αλίκη μας ήρθε σήμερα στον κόσμο, χαρίζοντάς μας απερίγραπτη συγκίνηση και ευτυχία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας, Πέτρο Πολυμενάκο, στη μαία μας, Ειρήνη Τομαρά, και σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Ρέα για την αμέριστη φροντίδα τους. Καλώς ήρθες στη ζωή μας!

madata.gr
Post
Θωρώ/Γροικώ Δευτέρα 27.05.2019

Εκλογές 2019: Οι περιφερειάρχες και δήμαρχοι που "καθάρισαν" από την πρώτη Κυριακή

Την επανεκλογή τους από την πρώτη Κυριακή φέρεται να εξασφαλίζουν πέντε περιφερειάρχες και πολλοί παραπάνω δήμαρχοι – των οποίων τα ποσοστά ζαλίζουν-, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Post
Θωρώ/Γροικώ Κυριακή 26.05.2019

Αν προγραμματίζετε ταξιδάκι στο εξωτερικό, αυτή η εφαρμογή θα σας λύσει τα χέρια

Όπως ξέρει καλά κάθε ταξιδιώτης, μαθαίνοντάς το συνήθως με τον δύσκολο τρόπο, η μετακίνηση σε μια ξένη πόλη μπορεί να γίνει μεγάλος βραχνάς, είτε μιλάμε με τις δημόσιες συγκοινωνίες είτε με νοικιασμέν

Post
Θωρώ/Γροικώ Σάββατο 25.05.2019

Ευρωεκλογές 2019: Πόσους σταυρούς βάζω; Τα κόμματα και οι υποψήφιοι

Αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές της Κυριακής 26ης Μαΐου, στις οποίες η Ελλάδα θα εκλέξει 21 ευρωβουλευτές. Στις ευρωεκλογές ολόκληρη η ελληνική επικράτεια θεωρείται μία ενιαία εκλογική περιφέ ...