Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018 23:29 Θωρώ/Γροικώ

Ασφάλεια αυτοκινήτου με το χιλιόμετρο, τον μήνα ή τον χρόνο;


Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά μοντέλα για να πάρεις μια ασφάλεια αυτοκινήτου, όπως για παράδειγμα η χρονική διάρκεια των μηνών, το μακροπρόθεσμο μονοετές συμβόλαιο, αλλά και το συμβόλαιο με τα χιλιόμετρα.

Να ξεκαθαρίσουμε πως αυτό που αλλάζει είναι η διάρκεια ισχύος και όχι οι καλύψεις και οι παροχές.

Επειδή, όμως, μάλλον μπερδεύτηκες με τις τόσες πολλές επιλογές ας δούμε τα υπέρ και τα κατά του κάθε μοντέλου για να αποφασίσεις τι τελικά σου ταιριάζει.

Ασφάλεια αυτοκινήτου 3 μηνών

Το μικρότερο συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου που μπορεί να κλείσει κάποιος, όμως και το ακριβότερο εάν το δει αθροιστικά. Εάν δεν έχετε μεγάλη πηγή εσόδων ή πρόκειται να αλλάξετε σύντομα αυτοκίνητο, τότε το 3μηνο συμβόλαιο είναι το ιδανικό για εσάς.

Ασφάλεια αυτοκινήτου 6 μηνών

Ένα από τα «κλασσικά» ασφαλιστήρια. Οι 6 μήνες είναι αρκετοί ώστε να δείτε αν λειτουργεί η συγκεκριμένη ασφάλεια στα δεδομένα σας και αν είστε ευχαριστημένοι. Είναι πιο οικονομικό από δύο 3μηνες ασφάλειες αυτοκινήτου, όμως τα χρήματα τα πληρώνετε εφάπαξ. Προσφέρει ευελιξία και άνεση, ιδανικό για όλους.

Ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου

Εδώ έχουμε ένα συμβόλαιο μακράς διαρκείας, που αν το δείτε καλύτερα, συμφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είναι η πιο οικονομική αθροιστικά ασφάλεια αυτοκινήτου που μπορείτε να βρείτε σε όλες τις εταιρείες, καθώς η εμπιστοσύνη σας ανταμείβεται με μια γενναία έκπτωση. Εάν έχετε σταθερά έσοδα και δεν πρόκειται να αλλάξετε σύντομα το αυτοκίνητό σας μην το σκέφτεστε! Η ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου θα γίνεται μόνο μία φορά τον χρόνο και θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για όλον τον υπόλοιπο χρόνο.

Ασφάλεια με το χιλιόμετρο

Εδώ έχουμε ένα νέο και καινοτόμο ασφαλιστικό συμβόλαιο που παρέχει μέγιστη οικονομία και ευελιξία όμως με την προϋπόθεση να κάνετε λίγα χιλιόμετρα μέσα στο έτος. Ο τρόπος είναι απλός: μια συσκευή ουσιαστικά καταγράφει τα χιλιόμετρα που κάνετε και έχετε ουσιαστικά αγοράσει. Όταν τα υπερβείτε, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε κάποια επιπλέον.

Η συγκεκριμένη ασφάλεια αυτοκινήτου είναι μονάχα για όσους είναι περιστασιακοί οδηγοί ή κάνουν εξαιρετικά μικρές αποστάσεις ώστε να μην υπερβαίνουν τα χιλιόμετρα.

 
newsbeast.gr
Post
Θωρώ/Γροικώ Παρασκευή 16.11.2018

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο: Κρύο, χιόνια και βροχές

Μία πρώτη προσπάθεια να μας δείξει τα «δόντια» του θα κάνει από την Παρασκευή ο χειμώνας, αφήνοντας έτσι πίσω του το ανοιξιάτικο σκηνικό των τελευταίων εβδομάδων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα

Post
Θωρώ/Γροικώ Παρασκευή 16.11.2018

Κοινωνικό μέρισμα σε 1,3 εκατ. νοικοκυριά από 300 έως 1.400 ευρώ. Τα κριτήρια

Έως τα Χριστούγεννα αναμένεται να μοιραστεί το κοινωνικό μέρισμα πάνω από 1 δισ. ευρώ σε περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια νοικοκυριά. Το μέρισμα θα διανεμηθεί με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια,

Post
Θωρώ/Γροικώ Πέμπτη 15.11.2018

Πόσα παίρνει η Σπυροπούλου στο My Style Rocks

Eίναι μια από τις πιο διάσημες και, ταυτόχρονα, εντυπωσιακές παρουσιάστριες σ’ ολόκληρη την ελληνική τηλεόραση.Mιλάμε, φυσικά, για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η… βασίλισσα της TV είχε συμφωνήσει πέρ ...