Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018 23:29 Θωρώ/Γροικώ

Ασφάλεια αυτοκινήτου με το χιλιόμετρο, τον μήνα ή τον χρόνο;


Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά μοντέλα για να πάρεις μια ασφάλεια αυτοκινήτου, όπως για παράδειγμα η χρονική διάρκεια των μηνών, το μακροπρόθεσμο μονοετές συμβόλαιο, αλλά και το συμβόλαιο με τα χιλιόμετρα.

Να ξεκαθαρίσουμε πως αυτό που αλλάζει είναι η διάρκεια ισχύος και όχι οι καλύψεις και οι παροχές.

Επειδή, όμως, μάλλον μπερδεύτηκες με τις τόσες πολλές επιλογές ας δούμε τα υπέρ και τα κατά του κάθε μοντέλου για να αποφασίσεις τι τελικά σου ταιριάζει.

Ασφάλεια αυτοκινήτου 3 μηνών

Το μικρότερο συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου που μπορεί να κλείσει κάποιος, όμως και το ακριβότερο εάν το δει αθροιστικά. Εάν δεν έχετε μεγάλη πηγή εσόδων ή πρόκειται να αλλάξετε σύντομα αυτοκίνητο, τότε το 3μηνο συμβόλαιο είναι το ιδανικό για εσάς.

Ασφάλεια αυτοκινήτου 6 μηνών

Ένα από τα «κλασσικά» ασφαλιστήρια. Οι 6 μήνες είναι αρκετοί ώστε να δείτε αν λειτουργεί η συγκεκριμένη ασφάλεια στα δεδομένα σας και αν είστε ευχαριστημένοι. Είναι πιο οικονομικό από δύο 3μηνες ασφάλειες αυτοκινήτου, όμως τα χρήματα τα πληρώνετε εφάπαξ. Προσφέρει ευελιξία και άνεση, ιδανικό για όλους.

Ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου

Εδώ έχουμε ένα συμβόλαιο μακράς διαρκείας, που αν το δείτε καλύτερα, συμφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είναι η πιο οικονομική αθροιστικά ασφάλεια αυτοκινήτου που μπορείτε να βρείτε σε όλες τις εταιρείες, καθώς η εμπιστοσύνη σας ανταμείβεται με μια γενναία έκπτωση. Εάν έχετε σταθερά έσοδα και δεν πρόκειται να αλλάξετε σύντομα το αυτοκίνητό σας μην το σκέφτεστε! Η ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου θα γίνεται μόνο μία φορά τον χρόνο και θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για όλον τον υπόλοιπο χρόνο.

Ασφάλεια με το χιλιόμετρο

Εδώ έχουμε ένα νέο και καινοτόμο ασφαλιστικό συμβόλαιο που παρέχει μέγιστη οικονομία και ευελιξία όμως με την προϋπόθεση να κάνετε λίγα χιλιόμετρα μέσα στο έτος. Ο τρόπος είναι απλός: μια συσκευή ουσιαστικά καταγράφει τα χιλιόμετρα που κάνετε και έχετε ουσιαστικά αγοράσει. Όταν τα υπερβείτε, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε κάποια επιπλέον.

Η συγκεκριμένη ασφάλεια αυτοκινήτου είναι μονάχα για όσους είναι περιστασιακοί οδηγοί ή κάνουν εξαιρετικά μικρές αποστάσεις ώστε να μην υπερβαίνουν τα χιλιόμετρα.

 
newsbeast.gr
Post
Θωρώ/Γροικώ Πέμπτη 24.01.2019

Τα δύο επικρατέστερα σενάρια για τον κατώτατο μισθό

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογραφεί η απόφαση για την αύξηση του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, όπως ενημέρωσε χθες τους εκπροσώπους των δανειστών η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

Post
Θωρώ/Γροικώ Πέμπτη 24.01.2019

Καιρός: Ο Φοίβος έφερε καταιγίδες, χαλάζι και 4.000 κεραυνούς - Που θα χτυπήσει

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Φοίβος», η οποία αναμένεται να διαρκέσει έως την Κυριακή. Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί μεγάλα ύψη βροχής, κυρίως στην Ήπειρο αλλά και πολλοί κεραυνοί

Post
Θωρώ/Γροικώ Τετάρτη 23.01.2019

Επίδομα παιδιού: Πότε θα αρχίσει η υποβολή των νέων αιτήσεων για το 2019

Στους επόμενους δύο μήνες εκτιμάται ότι θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ του 2019. Μέχρι τότε, θα υπάρξει το επόμενο διάστημα πληρωμή όσων ...