Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018 23:29 Θωρώ/Γροικώ

Ασφάλεια αυτοκινήτου με το χιλιόμετρο, τον μήνα ή τον χρόνο;


Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά μοντέλα για να πάρεις μια ασφάλεια αυτοκινήτου, όπως για παράδειγμα η χρονική διάρκεια των μηνών, το μακροπρόθεσμο μονοετές συμβόλαιο, αλλά και το συμβόλαιο με τα χιλιόμετρα.

Να ξεκαθαρίσουμε πως αυτό που αλλάζει είναι η διάρκεια ισχύος και όχι οι καλύψεις και οι παροχές.

Επειδή, όμως, μάλλον μπερδεύτηκες με τις τόσες πολλές επιλογές ας δούμε τα υπέρ και τα κατά του κάθε μοντέλου για να αποφασίσεις τι τελικά σου ταιριάζει.

Ασφάλεια αυτοκινήτου 3 μηνών

Το μικρότερο συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου που μπορεί να κλείσει κάποιος, όμως και το ακριβότερο εάν το δει αθροιστικά. Εάν δεν έχετε μεγάλη πηγή εσόδων ή πρόκειται να αλλάξετε σύντομα αυτοκίνητο, τότε το 3μηνο συμβόλαιο είναι το ιδανικό για εσάς.

Ασφάλεια αυτοκινήτου 6 μηνών

Ένα από τα «κλασσικά» ασφαλιστήρια. Οι 6 μήνες είναι αρκετοί ώστε να δείτε αν λειτουργεί η συγκεκριμένη ασφάλεια στα δεδομένα σας και αν είστε ευχαριστημένοι. Είναι πιο οικονομικό από δύο 3μηνες ασφάλειες αυτοκινήτου, όμως τα χρήματα τα πληρώνετε εφάπαξ. Προσφέρει ευελιξία και άνεση, ιδανικό για όλους.

Ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου

Εδώ έχουμε ένα συμβόλαιο μακράς διαρκείας, που αν το δείτε καλύτερα, συμφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είναι η πιο οικονομική αθροιστικά ασφάλεια αυτοκινήτου που μπορείτε να βρείτε σε όλες τις εταιρείες, καθώς η εμπιστοσύνη σας ανταμείβεται με μια γενναία έκπτωση. Εάν έχετε σταθερά έσοδα και δεν πρόκειται να αλλάξετε σύντομα το αυτοκίνητό σας μην το σκέφτεστε! Η ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου θα γίνεται μόνο μία φορά τον χρόνο και θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για όλον τον υπόλοιπο χρόνο.

Ασφάλεια με το χιλιόμετρο

Εδώ έχουμε ένα νέο και καινοτόμο ασφαλιστικό συμβόλαιο που παρέχει μέγιστη οικονομία και ευελιξία όμως με την προϋπόθεση να κάνετε λίγα χιλιόμετρα μέσα στο έτος. Ο τρόπος είναι απλός: μια συσκευή ουσιαστικά καταγράφει τα χιλιόμετρα που κάνετε και έχετε ουσιαστικά αγοράσει. Όταν τα υπερβείτε, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε κάποια επιπλέον.

Η συγκεκριμένη ασφάλεια αυτοκινήτου είναι μονάχα για όσους είναι περιστασιακοί οδηγοί ή κάνουν εξαιρετικά μικρές αποστάσεις ώστε να μην υπερβαίνουν τα χιλιόμετρα.

 
newsbeast.gr
Post
Θωρώ/Γροικώ Σάββατο 20.04.2019

Καιρός: Ανοιξιάτικη Κυριακή των Βαΐων

Ο καιρός αύριο, Κυριακή των Βαΐων, αναμένεται να βελτιωθεί, με την θερμοκρασία να ανεβαίνει και λίγες μόνο βροχές να σημειώνονται σε κάποια σημεία της χώρας. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιό ...

Post
Θωρώ/Γροικώ Σάββατο 20.04.2019

Tα τρία ζώδια που δύσκολα θα κάνουν μία σοβαρή σχέση

Υπάρχουν τρεις τύποι που δύσκολα μπαίνουν σε μια σειρά. Μέσα σε μια σχέση λειτουργούν τις περισσότερες φορές κάπως πιο μοναχικά, σαν να είναι μόνοι τους. Είναι καλά παιδιά, αλλά δεν μπαίνουν εύκολα σε

Post
Θωρώ/Γροικώ Σάββατο 20.04.2019

Στον αέρα τα διπλώματα οδήγησης

Όμηροι της διαμάχης μεταξύ υπουργείου Υποδομών και εκπαιδευτών οδήγησης παραμένουν οι υποψήφιοι οδηγοί και όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν ή να επεκτείνουν το δίπλωμα οδήγησής τους. Η κόντρα μεταξύ της π