Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 23:15 Ειδήσεις

Νίκος Ξανθόπουλος: Συγκίνηση στην κηδεία του ηθοποιού – Φώναξαν ΑθάνατοςΘρήνος για τον ηθοποιό που αν και έφυγε πλήρης ημερών, σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

 Η οικογένεια, οι συνάδελφοι και πλήθος κόσμου βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πουν το τελευταίο αντίο στον Νίκο Ξανθόπουλο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε την τελευταία πνοή του το πρωί της Κυριακής , σε ηλικία 89 ετών ύστερα από νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική.

Στο Α’ Νεκροταφείο τελέστηκε τρισάγιο, καθώς η κηδεία του είναι πολιτική, κατόπιν δικής του επιθυμίας.

 Η οικογένειά του βρέθηκε εκεί, με τη σύζυγό του Εριφύλη να υποβαστάζεται από τα παιδιά και τα εγγόνια της, που αποχαιρετούν τον άνθρωπό τους με βαθιά οδύνη.

Παρόντες ήταν φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού, μεταξύ των οποίων η Άννα Φόνσου, η Μαίρη Βιδάλη, ο Κώστας Βενετσάνος και ο Γιάννης Μπουρνέλης.

Τη στιγμή μάλιστα που έφτασε η σορός του στο νεκροταφείο, οι παρευρισκόμενοι φώναξαν «Αθάνατος Νίκο μας» και χειροκροτούσαν με δάκρυα στα μάτια. Ορισμένοι δε κρατούσαν και φωτογραφίες του στα χέρια τους από ταινίες όπου είχε πρωταγωνιστήσει.

 Η οικογένεια έχει ζητήσει αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στο ίδρυμα «Σπίτι του ηθοποιού» στο όνομα του Νίκου Ξανθόπουλου.

 Μετά την πολιτική κηδεία, η σορός του Νίκου Ξανθόπουλου θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

madata.gr
Post
Ειδήσεις Δευτέρα 06.02.2023

Π. Κόκκαλης: "Η κλιματική κρίση και οι κοινωνικές ανισότητες είναι ανθρώπων έργα, όχι αναπόφευκτα φυσικά φαινόμενα."

H πρόταση μομφής ήταν η απόλυτα ενδεδειγμένη θεσμική πρωτοβουλία απέναντι στο αδιέξοδο που είχε δημιουργήσει το Μέγαρο Μαξίμου για λόγους που μένει να αποκαλυφθούν. Ο άμεσα ενδιαφερόμενος κ. Ανδρουλάκ

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 02.02.2023

Μιχαήλ – Μάριος Τουρούτσικας: Σπάραξε το πανελλήνιο από τις κραυγές των γονιών του

Η Ελλάδα αποχαιρέτησε σήμερα τον 29χρονο υποσμηναγό, συγκυβερνήτη του μοιραίου Φάντομ, που συνετρίβη στη θάλασσα ανοιχτά της Ανδραβίδας, παρασύροντας στο θάνατο και τον πιλότο. «Αθάνατος», φώναζε ο κ ...

Post
Ειδήσεις Τετάρτη 01.02.2023

Πτώση F-4 Phantom: Βρέθηκε χάρτης αναγκαστικής προσγείωσης - Αναμονή για το πόρισμα

Δραματικές είναι οι τελευταίες ώρες για τις οικογένειες των άτυχων πιλότων μετά την πτώση του Phantom F4 στην Ανδραβίδα, την ώρα που και οι Ένοπλες Δυνάμεις θρηνούν για τον χαμό του υποσμηναγού Μάριο ...