Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 15:08 Κρητική διατροφή Ριζότο με πέστο και κατσικίσιο τυρί Υλικά 200 γρ. ρύζι για ριζότο 700 ml ζωμό κοτόπουλου ή ζωμό λαχανικών 1 σάλτσα πέστο 100 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί Ελαιόλαδο Εκτέλεση Βήμα 1 Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το ρύζι για 1 λεπτό. Προσθέστε το μισό ζωμό και μαγειρέψτε μέχρι να απορροφηθεί από το ρύζι. Βήμα 2 Προσθέστε τον υπόλοιπο ζωμό, μια κουτάλα τη φορά, και μαγειρέψτε μέχρι το ρύζι να γίνει al dente, ανακατεύοντας συνεχώς, για 20- 25 λεπτά. Βήμα 3 Ανακατέψτε στο ρύζι τη σάλτσα πέστο και το μισό κατσικίσιο τυρί. Βήμα 4 Σερβίρετε και γαρνίρετε με το υπόλοιπο τυρί.newsbeast.gr