Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 12:46 Κρητική διατροφή Γεμιστές πιπεριές με κοτόπουλο πέστο Υλικά 6 κόκκινες, πορτοκαλί ή κίτρινες πιπεριές 2 στήθη κοτόπουλου, μαγειρεμένα και τριμμένα 1 1/2 φλ. τσαγιού τυρί μοτσαρέλα, χωρισμένο και τριμμένο 1 2 φλ. τσαγιού μαγειρεμένη κινόα 1 βάζο σάλτσα πέστο Εκτέλεση Βήμα 1 Προθερμάνετε το γκριλ και ψήστε τις πιπεριές, για πέντε λεπτά από κάθε πλευρά. Βήμα 2 Βγάλτε τις πιπεριές από τον φούρνο, αφήστε στην άκρη και προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βήμα 3 Σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ ανακατέψτε το τριμμένο κοτόπουλο με 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί, το πέστο και την κινόα. Βήμα 4 Μόλις κρυώσουν αρκετά οι πιπεριές, κόψτε τις στη μέση και αφαιρέστε τις μεμβράνες και τους σπόρους. Προσθέστε 1/4 φλιτζάνι από το μείγμα κοτόπουλου σε κάθε πιπεριά και γαρνίρετε με τυρί. Βήμα 5 Ψήστε για 10 λεπτά και σερβίρετε αμέσως.Newsbeast.gr