Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 21:57 Εκνευρίζομαι – Δεν μπορώ άλλο

Μαθητής δεν πηγαίνει σχολείο εδώ και δύο χρόνια εξαιτίας του αρνητή πατέρα του


Την ώρα που τα κρούσματα σε παιδιά αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς, γονείς αρνητές των μέτρων κατά της πανδημίας εξακολουθούν να απαγορεύουν στα παιδιά να πηγαίνουν σχολείο.

Την περίπτωση ενός ακόμα μαθητή που δεν έχει εμφανιστεί στο σχολείο εδώ και ένα χρόνο, αποκάλυψε ο διευθυντής του 2ου δημοτικού Ρόδου.

Δεν έχει έρθει καθόλου από πέρυσι γιατί από πέρυσι έχει ξεκινήσει το μέτρο αυτό, απλά οι γονείς είναι αρνητές δε θέλουν να φέρουν το παιδί στο σχολείο λόγω της μάσκας. Η εισαγγελία δε μπορεί να παρέμβει εφόσον το παιδί είναι σε καλή κατάσταση και εφόσον είναι στο σπίτι με τους γονείς του, είναι δικαίωμα των γονέων του τόνισε ο διευθυντής του 2ου δημοτικού Ρόδου Μιχάλης Βιντζηλαίος.

Εισαγγελική παρέμβαση για τους αρνητές – γονείς
Στη βόρεια Ελλάδα που βράζει από κορονοϊό οι περιπτώσεις αρνητών γονιών πληθαίνουν. Μάλιστα γι’ αυτές τις οικογένειες έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας.

Είναι εννέα οικογένειες. Έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας, έχουμε στείλει τα στοιχεία των γονέων στον εισαγγελέα» υπογράμμισε ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Το πρόβλημα στην ανατολική Μακεδονία – Θράκη είναι μεγάλο και γι’ αυτό έχει ζητηθεί από το υπουργείο επικαιροποίηση των στοιχείων από τα σχολεία.

Πέρυσι έχασαν την χρονιά τους τρία παιδιά λυκείου στη Δράμα, ένα από αυτά μάλιστα άλλαξε και σχολείο. Αλλά και φέτος σύμφωνα με καταγγελία, τα δύο αδέλφια/μαθητές δεν εμφανίζονται στο σχολείο τους διότι οι γονείς δεν θέλουν να τους κάνουν τεστ.

Υπάρχουν δύο παιδιά αδέλφια που έχασαν πέρυσι τη χρονιά τους και την χάνουν και φέτος γιατί δεν παρακολουθούν. Δεν παρακολουθούν γιατί οι γονείς είναι αρνητές της μάσκας και των τεστ και χωρίς αυτά δεν μπορεί να μπει κάποιος στην τάξη. Δυστυχώς πέντε παιδιά σε πέντε διαφορετικά γυμνάσια του νομού εξακολουθούν να μη φοιτούν σημείωσε η διευθύντρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δράμας Χριστίνα Βαμβούρη.

Την ίδια στιγμή που οι γονείς απαγορεύουν στα παιδιά τους την είσοδό τους στα σχολεία τα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν σε ανήλικους την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου ξεπερνούν τα 9.600.

madata.gr

Αυτά είναι τα ελληνικά νησιά που διεκδικεί η Τουρκία

«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει ο Ερντογάν με νέα προκλητική κίνηση που αμφισβητεί την κυριαρχία της Ελλάδας σε νησιά όπως η Κως.Η Τουρκία αμφισβητεί συνολικά το καθεστώς  152 νήσων από το βόρειο Αιγαίο ως τ ...

Νέοι βανδαλισμοί στην Αγία Σοφία: Ξύνουν τοίχους και παίρνουν κομμάτια για ενθύμια

Για νέους βανδαλισμούς στην Αγία Σοφία κάνουν λόγο αρκετά δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ, κυρίως αντιπολιτευόμενων.   Με αφορμή φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media, αναφέρουν πως επισκέπτες «ξύ ...

Οικιακή βοηθός φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά που πρόσεχε και τις φωτογραφίες στο Διαδίκτυο

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους για κάθε γονιό. Η πιθανή κακοποίηση του παιδιού του από εκείνον που αφήνει στη θέση του να το προσέχει.Ένας εφιάλτης που φαίνεται ότι ζωντάνεψε για ένα ζευγάρι ...