Image
Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2021 15:10 Κρητική διατροφή

Σολομός με κρούστα από φιστίκια Αιγίνης

Υλικά

1/3 φλ. τσαγιού φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα
1/4 φλ. τσαγιού ψίχουλα ψωμιού πάνκο
1/4 φλ. τσαγιού τυρί παρμεζάνα τριμμένη
1 φιλέτο σολομού (περίπου 400 γρ.)
1/2 κ. γλ. αλάτι
1/4 κ. γλ. πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνος τους 200 βαθμούς.
Βήμα 2
Σε ένα ρηχό μπολ ανακατέψτε τα φιστίκια με το πάνκο ψωμιού και την παρμεζάνα.
Βήμα 3
Τοποθετήστε τον σολομό σε λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί με το δέρμα προς τα κάτω.
Βήμα 4
Αλατοπιπερώστε και καλύψτε με το μείγμα φιστικιού, πιέζοντας για να κολλήσει.
Βήμα 5
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15-20 λεπτά.

newsbeast.gr
Post
Κρητική διατροφή Τετάρτη 10.04.2024

Εκπαιδευτική δράση για την ποιότητα του Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου «Kriti» στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου

Την ανάδειξη και βελτίωση του παραγόμενου ελαιόλαδου έχει στόχο η εκπαιδευτική δράση για ελαιοπαραγωγούς, που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Δήμο Μαλεβιζίου και το Ελληνικ

Post
Κρητική διατροφή Παρασκευή 05.04.2024

Έως τη Δευτέρα 8/4 η δήλωση συμμετοχής στο 3ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης των Κρητικών Προϊόντων-ΑΘΗΝΑ

Με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το 3ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στην Αθήνα, το οποίο θα διεξαχθεί στον χώρο της HELEXPO στο Μαρούσι, 19 και 20 Απριλίου. Η προθε

Post
Κρητική διατροφή Δευτέρα 01.04.2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 10ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου (vid)

Η Περιφέρεια Κρήτης και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη, διοργάνωσαν για άλλη μια χρονιά τον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου με την αξιολόγηση των δειγμάτων να γίνεται στις 29 – 30 Μαρτίου στο Οργανολ