Τετάρτη 06 Οκτωβρίου 2021 12:48 Κρητική διατροφή Φασολάκια με αμύγδαλα Υλικά 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες 200 γρ. φρέσκα πράσινα φασολάκια καθαρισμένα 40 γρ. βούτυρο 100 γρ. αμύγδαλα σε φέτες Εκτέλεση Βήμα 1 Λιώστε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και προσθέστε τα φασόλια και το σκόρδο. Βήμα 2 Μαγειρέψτε για 7- 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Βήμα 3 Τοποθετήστε τα αμύγδαλα σε αντικολλητικό τηγάνι και ψήστε μέχρι να αποκτήσουν ένα ανοιχτό καφέ χρώμα. Βήμα 4 Μόλις μαγειρευτούν τα φασόλια ανακατέψτε με τα φρυγανισμένα αμύγδαλα και σερβίρετε.newsbeast.gr