Image
Παρασκευή 03 Σεπτεμβρίου 2021 17:48 Κρητική διατροφή

Εστιατόριο στο Ρέθυμνο ανάμεσα στα καλύτερα της Ελλάδος

Το project The Best Food in Greece μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας thebestfood.gr, επιλέγει, καταγράφει, προβάλει, αναδεικνύει, αξιολογεί, ελέγχει και βραβεύει τα καλύτερα καταστήματα εστίασης, με αυστηρό ποιοτικό κριτήριο το Καλύτερο Φαγητό στην περιοχή τους ανά κατηγορία κουζίνας.

Στο πλαίσιο αυτό σκοπός και στόχος είναι να αναδείξει αληθινές, αξιόπιστες και εγγυημένες γαστρονομικές αξίες, που θα κάνει την όποια επιλογή 100% ασφαλή.

Πρόκειται για ένα Project που… απευθύνεται και αφιερώνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ!!!

Στο Ρέθυμνο της Κρήτης η ταβέρνα Stavros, επιλέχθηκε στην λίστα των The Best Food in Greece για το 2021, ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδος, για το καλύτερο φαγητό στην κατηγορία ΤΑΒΕΡΝΑ και κατάταξη SILVER.

Η επιλογή και κατάταξη έγινε με αυστηρά ποιοτικά και γευστικά κριτήρια επιλογής και μέσα από επαναλαμβανόμενες μακροχρόνιες αξιολογήσεις, προσωπικές και διαδικτυακές που το project της πλατφόρμας του thebestfood.gr & thebestfood.club έχουν καθορίσει ανάλογα την περιοχή και το είδος της κουζίνας.

Πρόκειται για ένα εστιατόριο που λειτουργεί δεκαετίες και προσφέρει παραδοσιακή, κρητική και μοντέρνα κουζίνα. Οι ιδιοκτήτες τους Σταύρος και Σταύρος θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή και θα φροντίσουν να έχετε ένα γεύμα ή δείπνο που θα σας μείνει αξέχαστο.

Καλή απόλαυση!!!


Πηγή: typoskritis.gr
Post
Κρητική διατροφή Πέμπτη 28.03.2024

Θεματικό εργαστήριο για «την ανάδειξη του «τίμιου» και ποιοτικού προϊόντος, ως τουριστικού και γαστρονομικού προορισμού»

Ξεκίνησε το διήμερο θεματικό εργαστήριο για «την ανάδειξη του «τίμιου» και ποιοτικού προϊόντος, ως τουριστικού και γαστρονομικού προορισμού» Ξεκίνησαν σήμερα Πέμπτη 28/03/20

Post
Κρητική διατροφή Πέμπτη 28.03.2024

Την Κυριακή 31 Μαρτίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 10ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Τυποποιημένου Ελαιόλαδου

Η Περιφέρεια Κρήτης και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη, οργανώνουν τον 10ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου με την αξιολόγηση των δειγμάτων να γίνεται στις 29 - 30 Μαρτίου στο Οργανοληπτικό Εργαστήριο Κρήτη

Post
Κρητική διατροφή Παρασκευή 22.03.2024

Κροκέτες παστού μπακαλιάρου

Υλικά: 1.200-1.500 γρ. μπακαλιάρο, παστό 1 ποτήρι του νερού μπίρα 1 ποτήρι του νερού + 2 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 αβγό, χτυπημένο ½ ματσάκι άνηθο, ψιλοκο