Πέμπτη 08 Απριλίου 2021 21:54 Εκτός Ελλάδος

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ευχαρίστησε προσωπικά εργαζομένους στο Σύστημα Υγείας της Βρετανίας


Ο δούκας του Κέιμπριτζ θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε μερικούς ανθρώπους που τις αξίζουν πραγματικά, όπως ανέφερε καθώς εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας του και μάχονται κατά του κορονοϊού. Δεν θέλησε απλά όμως να τους πει ένα ευχαριστώ έτσι αποφάσισε να τους τηλεφωνήσει και να συνομιλήσει με έναν έναν ξεχωριστά.

Από το Παλάτι του Κένσινγκτον εκδόθηκε δελτίο Τύπου που αποκαλύπτει ότι από τις αρχές του έτους, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μίλησε με περισσότερους από 300 εργαζόμενους και εθελοντές του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας (NHS). Συγκεκριμένα μίλησε με τον καθένα μέσω τηλεφώνου ή βιντεοκλήσης.

«Ο δούκας ήθελε να ελέγξει αν είναι καλά, όλοι εκείνοι που υποστηρίζουν το NHS αυτή τη στιγμή και να τους ευχαριστήσει για τον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας της COVID-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο» αναφέρεται στην ανακοίνωση όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

   
Επιπλέον, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πραγματοποίησε 62 προσωπικές κλήσεις σε εργαζομένους στην πρώτη γραμμή σε νοσοκομεία, ιατρεία και φαρμακεία, προσωπικό και εθελοντές που συμμετέχουν στη χορήγηση του εμβολίου κατά της COVID-19, καθώς και σε τραυματιοφορείς και καθαρίστριες.

«Ο δούκας ήταν πρόθυμος να ακούσει για τον αντίκτυπο που είχε η πανδημία στην ευημερία του προσωπικού και των εθελοντών σε όλα τα τμήματα του NHS που εργάζονται ασταμάτητα αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη χρονιά» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θέλησε επίσης να αποτίσει φόρο τιμής στις απίστευτες προσπάθειες του NHS κατά το προηγούμενο έτος, ειδικά όσον αφορά την εξαιρετικά επιτυχημένη ανάπτυξη του μεγαλύτερου προγράμματος εμβολιασμού στη βρετανική ιστορία», σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Παλάτι του Κένσινγκτον.

https://www.newsbeast.gr

 
Post
Εκτός Ελλάδος Σάββατο 17.04.2021

Η καταιγίδα που δημιούργησε τη χαμηλότερη θερμοκρασία στον πλανήτη

Ενα σύννεφο καταιγίδας που δημιουργήθηκε πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό το 2018, προκάλεσε τη χαμηλότερη θερμοκρασία που καταγράφηκε ποτέ σύμφωνα με νέα έρευνα.Η κορυφή της καταιγίδας έφτασε σε θερμοκρ ...

Post
Εκτός Ελλάδος Παρασκευή 16.04.2021

Αυστραλία: Νεκρή 48χρονη λόγω θρόμβωσης έπειτα από εμβολιασμό με το AstraZeneca

Η Ομάδα Έρευνας για την Ασφάλεια των Εμβολίων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της γυναίκας πιθανότατα συνδέεται με τον εμβολιασμό. Τον πρώτο θάνατο από θρόμβωση, που συνδέεται, πιθανότατα, με τ

Post
Εκτός Ελλάδος Πέμπτη 15.04.2021

Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε βάρος της Ρωσίας - Απελάθηκαν δέκα διπλωμάτες

Οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας ανακοίνωσε η κυβέρνηση των ΗΠΑ, καθώς κατηγορούν τη Μόσχα για κυβερνοεπιθέσεις και ανάμειξη στις στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2020. Επίσης, αποφασίστηκε η α ...