Πέμπτη 08 Απριλίου 2021 11:23 Κρητική διατροφή Ζυμαρικά με σάλτσα λεμονιού και σπαράγγια Υλικά 1 συσκευασία ζυμαρικά (κατά προτίμηση πένες) 1 κιλό φρέσκα σπαράγγια κομμένα στα 4 1 μεγάλο λεμόνι, ξύσμα και χυμό 1 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο Αλάτι για τη γεύση Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Εκτέλεση Βήμα 1 Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βήμα 2 Στα 8 λεπτά βρασμού προσθέστε και τα σπαράγγια και συνεχίστε το βράσιμο για ακόμη 3 λεπτά. Βήμα 3 Σουρώστε και τοποθετήστε τα ζυμαρικά με τα σπαράγγια σε ένα μεγάλο μπολ. Βήμα 4 Προσθέστε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, την παρμεζάνα, το ελαιόλαδο και το αλάτι και ανακατέψτε καλά. Βήμα 5 Σερβίρετε και γαρνίρετε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.newsbeast.gr