Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 10:56 Κρητική διατροφή Ταϊλανδέζικη σούπα με νουντλς και σολομό Υλικά 4 φιλέτα σολομού 200 γρ. νουντλς ρυζιού 125 γρ. κόκκινη πάστα κάρι 800 ml γάλα καρύδας 250 γρ. κινέζικο λάχανα μποκ τσόι Εκτέλεση Βήμα 1 Προθερμάνετε το φούρνο στο γκριλ και ψήστε το σολομό για περίπου 8- 10 λεπτά. Βήμα 2 Βάλτε τα νουντλς σε ένα μπολ και γεμίστε με ζεστό νερό που έχετε θερμάνει στο βραστήρα. Αφήστε στην άκρη για 5 λεπτά. Βήμα 3 Ζεστάνετε σε μία κατσαρόλα την πάστα κάρι για 1 λεπτό και προσθέστε το γάλα καρύδας και 400 ml νερού. Βήμα 4 Ανακατέψτε και αφήστε να πάρει μια βράση. Βήμα 5 Σουρώστε τα νουντλς και προσθέστε τα μαζί με το λάχανο στην κατσαρόλα με το κάρι και ανακατέψτε. Βήμα 6 Σερβίρετε σε ένα μπολ και προσθέστε το σολομό.newsbeast.gr