Image
Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 10:56 Κρητική διατροφή

Ταϊλανδέζικη σούπα με νουντλς και σολομό

 Υλικά

4 φιλέτα σολομού
200 γρ. νουντλς ρυζιού
125 γρ. κόκκινη πάστα κάρι
800 ml γάλα καρύδας
250 γρ. κινέζικο λάχανα μποκ τσόι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στο γκριλ και ψήστε το σολομό για περίπου 8- 10 λεπτά.
Βήμα 2
Βάλτε τα νουντλς σε ένα μπολ και γεμίστε με ζεστό νερό που έχετε θερμάνει στο βραστήρα. Αφήστε στην άκρη για 5 λεπτά.
Βήμα 3
Ζεστάνετε σε μία κατσαρόλα την πάστα κάρι για 1 λεπτό και προσθέστε το γάλα καρύδας και 400 ml νερού.
Βήμα 4
Ανακατέψτε και αφήστε να πάρει μια βράση.
Βήμα 5
Σουρώστε τα νουντλς και προσθέστε τα μαζί με το λάχανο στην κατσαρόλα με το κάρι και ανακατέψτε.
Βήμα 6
Σερβίρετε σε ένα μπολ και προσθέστε το σολομό.

newsbeast.gr
Post
Κρητική διατροφή Τετάρτη 10.04.2024

Εκπαιδευτική δράση για την ποιότητα του Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου «Kriti» στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου

Την ανάδειξη και βελτίωση του παραγόμενου ελαιόλαδου έχει στόχο η εκπαιδευτική δράση για ελαιοπαραγωγούς, που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Δήμο Μαλεβιζίου και το Ελληνικ

Post
Κρητική διατροφή Παρασκευή 05.04.2024

Έως τη Δευτέρα 8/4 η δήλωση συμμετοχής στο 3ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης των Κρητικών Προϊόντων-ΑΘΗΝΑ

Με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το 3ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στην Αθήνα, το οποίο θα διεξαχθεί στον χώρο της HELEXPO στο Μαρούσι, 19 και 20 Απριλίου. Η προθε

Post
Κρητική διατροφή Δευτέρα 01.04.2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 10ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου (vid)

Η Περιφέρεια Κρήτης και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη, διοργάνωσαν για άλλη μια χρονιά τον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου με την αξιολόγηση των δειγμάτων να γίνεται στις 29 – 30 Μαρτίου στο Οργανολ