Δευτέρα 01 Μαρτίου 2021 10:29 Κρητική διατροφή Αυγά γεμιστά με σος αβοκάντο και μπέικον Υλικά 4 φέτες μπέικον 1 αβοκάντο 6 αβγά βρασμένα καλά 1 κ. σ. μαγιονέζα 2 κ. γλ. μουστάρδα Λίγο χυμό λάιμ Νιφάδες κόκκινου πιπεριού Εκτέλεση Βήμα 1 Τοποθετήστε το μπέικον σε ένα τηγάνι και σοτάρετε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία για πέντε λεπτά και από τις δύο πλευρές. Βήμα 2 Απομακρύνετε από τη φωτιά και αφήστε στην άκρη πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί και μόλις κρυώσει κόψτε σε μικρά κομματάκια. Βήμα 3 Λιώστε με ένα πιρούνι το αβοκάντο σε ένα μπολ και προσθέστε το ψιλοκομμένο μπέικον, τους κρόκους των αβγών, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το χυμό λάιμ και ανακατέψτε. Βήμα 4 Με ένα κουτάλι τοποθετήστε το μείγμα του αβοκάντο στα ασπράδια των αβγών που έχετε κόψει στα δύο, γαρνίρετε με τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού και τοποθετήστε στο ψυγείο να κρυώσουν.newsbeast.gr