Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 14:47 Κρητική διατροφή Πώς να κάνετε σπιτικό φυστικοβούτυρο Υλικά 2 φλ. τσαγιού φιστίκια ψημένα 1-2 κ. σ. μέλι ή ζάχαρη Επιπλέον αλάτι για τη γεύση, προαιρετικά Εκτέλεση Βήμα 1 Τοποθετήστε τα φιστίκια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Βήμα 2 Χτυπήστε τα μέχρι να πολτοποιηθούν για περίπου 4- 5 λεπτά. Βήμα 3 Προσθέστε τη ζάχαρη ή το μέλι και το αλάτι και συνεχίστε το χτύπημα. Βήμα 4 Τοποθετήστε σε ένα βάζο και διατηρήστε σε θερμοκρασία δωματίου αν το καταναλώσετε άμεσα. Διαφορετικά στο ψυγείο.newsbeast.gr