Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 12:00 Κρητική διατροφή Λαβράκι μαριναρισμένο σε σόγια και λεμόνι ΥΛΙΚΑ 200 γρ. λαυράκι φιλέτο, σε μέτρια καρέ 40 γρ. ηλιέλαιο 50 γρ. λεμόνι χυμός 25 γρ. σάλτσα σόγιας 1 γρ. πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο 1 γρ. πάπρικα καπνιστή 4 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι εάν χρειάζεται.yiannislucacos.gr