Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 20:41 Ειδήσεις

Πανέμορφο 20χρονο μοντέλο αυτοκτόνησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου


Το μοντέλο Κάιτλιν Οράλει ήταν 20 χρονών αλλά 7 χρόνια τώρα τη βασάνιζαν οι εφιάλτες από τη σεξουαλική της κακοποίηση. Στα 13 της ένας μεγαλύτερος άνδρας την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να βρεθεί κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Η Κάιτλιν 7 χρόνια τώρα ζούσε έναν εφιάλτη και χρειάστηκε πολλές ώρες ψυχοθεραπείας αλλά και ψυχιατρικής παρακολούθησης για να καταφέρει να μάθει να εμπιστεύεται τους ανθρώπους.

Όμως οι χαρακιές από αυτό που της είχαν κάνει, ήταν αρκετά βαθιές. Η ίδια δεν άντεχε και στο σκοτεινό δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Μάντσεστερ έβαλε τέρμα στη ζωή της. Κανείς δεν πίστευε ότι θα έφτανε στο σημείο να βλάψει τον εαυτό της. Και όμως η 20χρονη το έκανε.
Μάλιστα από την αυτοκτονία συγκλονίστηκε και ο γνωστός τραγουδιστής Ρόμπι Ουίλιαμς ο οποίος ήταν στενός φίλος του πατέρα της Κάιτλιν. Ό ίδιος μόλις έμαθε την είδηση του θανάτου της ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία της.

 

madata.gr
Post
Ειδήσεις Τρίτη 01.12.2020

Άσυλο: ευρωβουλευτές ζητούν βιώσιμο μηχανισμό αλληλεγγύης μεταξύ κρατών μελών

Ο κανονισμός του Δουβλίνου δεν επιτυγχάνει ούτε δίκαιη κατανομή ευθυνών, ούτε αποτελεσματική ταχεία πρόσβαση στις διαδικασίες ασύλου, σύμφωνα με την επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών. Σε σχέδιο ψηφίσματο

Post
Ειδήσεις Τρίτη 01.12.2020

Χ. Μαμουλάκης: Επαναφέρει το ζήτημα της δανειακής σύμβασης για το αεροδρομίου Καστελίου, που δεσμεύει το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Ο Χάρης Μαμουλάκης κατά τη διαδικασία της συζήτησης της Επίκαιρης Ερώτησης στη Βουλή, έθεσε βασικά ερωτήματα

Post
Ειδήσεις Τρίτη 01.12.2020

Αποφασίστηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων η περίοδος της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου

Οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι για το έτος 2021 θα ισχύουν από την 1η έως την 15η Μαρτίου