Κυριακή 31 Μαΐου 2020 11:22 Θωρώ/Γροικώ

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επέστρεψε και η τηλεθέαση ήταν πολύ σχολαστική μαζί του


Πως υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό την εκπομπή στην... μετά καραντίνα εποχή;

Επιστροφή στις νέες συνθήκες της καθημερινότητας, μετά την καραντίνα προς προστασία από την πανδημία του κορονοϊού, για το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τον αέρα του ΣΚΑΪ, σε μια διαφορετική ομολογουμένως μουσική βραδιά στην οποία τον πρώτο λόγο είχαν οι αποστάσεις ασφαλείας και τα αντισηπτικά υγρά για τους καλεσμένους.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το βράδυ του Σαββάτου, το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” στη νέα… εποχή κατόρθωσε να σημειώσει 18,3% στο γενικό σύνολο και 10,9% στο δυναμικό σύνολο.

Βασικός αντίπαλος του Σπύρου Παπαδόπουλου και της αγαπημένης εκπομπής του ΣΚΑΪ ήταν το J2US, το οποίο και συγκέντρωσε ποσοστά τηλεθέασης της τάξης του 12% στο γενικό σύνολο και 13,1% στο δυναμικό σύνολο.

Παράλληλα, η μουσική εκπομπή της ΕΡΤ “Στα τραγούδια λέμε ναι” απέσπασε από την τηλεθέαση το 6,5% στο γενικό σύνολο και το 2,5% στο δυναμικό κοινό.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

www.zappit.gr

 

 
Post
Θωρώ/Γροικώ Πέμπτη 09.07.2020

Σωτήρης Τσιόδρας: Για δεν έγινε ακαδημαϊκός - Το παρασκήνιο του όχι

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο άνθρωπος που έγινε συνώνυμος με την μάχη κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα, πρόσφατα προτάθηκε από τον Κώστα Συνολάκη να γίνει μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, ωσ ...

Post
Θωρώ/Γροικώ Πέμπτη 09.07.2020

ΚΥΑ για Εκκλησίες: Παρατείνονται μέχρι 21 Αυγούστου τα περιοριστικά μέτρα

Με νέα ΚΥΑ των υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας παρατείνεται η ισχύς των προσωρινών περιοριστικών μέτρων στους χώρους λατρείας, όλων των θρησκειών και δογμάτων (όπως ίσχυε με την προηγού ...

Post
Θωρώ/Γροικώ Πέμπτη 09.07.2020

Πλήθος κόσμου στην πορεία ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις. Κλειστοί σταθμοί του Μετρό

Για ακόμη μία ημέρα συνεχίζονται οι πορείες διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις που ψηφίζεται σήμερα.Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, αφετηρία είναι τα Προπύλ ...