Παρασκευή 08 Νοεμβρίου 2019 16:33 Κερά

Ο μεγάλος σύμμαχος στη δίαιτα είναι ένα ζεστό ρόφημα


Η φύση είναι ο καλύτερος τρόπος να πετάξεις από πάνω σου εκείνα τα κιλά που δεν θες, καθώς έχει να επιδείξει μια πληθώρα θαυματουργών συστατικών για την απώλεια βάρους και το κάψιμο του λίπους χωρίς να πρέπει κατ’ ανάγκη να αλλάξουμε δραστικά τη διατροφή μας.

Και μιας και το φθινόπωρο είναι ήδη εδώ και θα μεταπηδήσουμε σιγά σιγά στα ζεστά ροφήματα, όταν μιλάμε για το απόλυτο ρόφημα ευεξίας εκεί έξω, το μυστικό είναι το πράσινο τσάι.

Πράσινο τσάι με τζίντζερ μάλιστα είναι ο Νο 1 συνδυασμός για να χάσεις βάρος και να ζεις με ευεξία. Το πράσινο τσάι περιέχει θειαμίνη, καφεΐνη και κατεχίνες, τρία συστατικά που βοηθούν στο αδυνάτισμα, την ίδια ώρα που η επιγαλλοκατεχίνη αυξάνει τον ρυθμό καψίματος του λίπους.

Οι έρευνες έχουν δείξει επανειλημμένως πως η επιγαλλοκατεχίνη και οι άλλες κατεχίνες επιταχύνουν την απώλεια βάρους ακόμα και κατά 77%.

Το τζίντζερ (πιπερόριζα), από την άλλη, έχει ξανά επαληθευτεί επιστημονικά πως διευκολύνει την απώλεια των περιττών κιλών, καθώς σε κάνει να νιώθεις πιο χορτάτος μέσα στη μέρα, κι έτσι καταναλώνεις συνολικά λιγότερες θερμίδες στα γεύματά σου.

Πράσινο τσάι με τζίντζερ λοιπόν…

newsbeast.gr
Post
Κερά Τετάρτη 13.11.2019

Αυτή είναι η ηλικία που οι άνθρωποι γνωρίζουν το άλλο τους μισό

Η ζωή της καθεμιάς μας είναι διαφορετική. Οι βάσεις, οι αναμνήσεις, η ψυχοσύνθεση, οι προσδοκίες μας διαφέρουν. Και το εάν κάποια στιγμή θα βρούμε το έτερον ήμισυ και πότε ακριβώς, είναι θέμα προσωπικ

Post
Κερά Τετάρτη 13.11.2019

Πώς θα κάνετε τα ρούχα σας να φαίνονται ακριβά

Καμιά δεν χρειάζεται να ξοδέψει ένα κάρο λεφτά για να ντυθεί όμορφα και κομψά, καθώς όλα κρίνονται στις ενδυματολογικές επιλογές και όχι...

Post
Κερά Κυριακή 10.11.2019

Πόσες ώρες κοιμούνται οι νέοι γονείς

Σας συμβαίνει αυτό που σας περιέγραφαν με τρόμο εκείνοι που είναι πλέον «παλιοί» γονείς; Το μωράκι, ήρθε στη ζωή σας...