Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 22:54 Είς Υγείαν

Το φάρμακο που έχουμε πάρει όλοι και προκαλεί πρόωρο θάνατο


Ο μύθος ότι τα φάρμακα που δεν χρειάζονται συνταγή γιατρού, είναι και ακίνδυνα, καταρρίπτεται από το πανεπιστήμιο Ουάσινγκτον στο Σεντ Λούις. 

Σε 1000 άτομα δείγμα βρέθηκαν 45 πρόωροι θάνατοι. Όλοι με ένα κοινό, έπαιρναν τα γνωστά σε όλους μας φάρμακα που ανακουφίζουν την καούρα. Τα φάρμακα αυτά πωλούνται πλέον και στα super market, και ο κόσμος τα έχει συνδυάσει με οποιαδήποτε ενόχληση στο στομάχι.

Οι επιστήμονες ήταν η δεύτερη φορά που προσπάθησαν να συνδέσουν κάποιες επιπλοκές στην υγεία, με τη χρήση αυτών των φαρμάκων, αλλά δεν είχαν καταφέρει να παρουσιάσουν ολοκληρωμένη την έρευνά τους.

Σήμερα η έρευνα αποκαλύπτει ότι τα φάρμακα για την καούρα συνδέονται με επιπλοκές στη καρδιά, νεφροπάθειες και καρκίνο στο πεπτικό σύστημα.

Ακόμα και η χρήση αυτών των χαπιών στη ποσότητα που συνίσταται, μπορεί να γίνει επικίνδυνη και για αυτό, συνιστούν στο κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην κάνουν κατάχρηση.

eradio

 

 
Post
Είς Υγείαν Τετάρτη 18.09.2019

Η δραματική προειδοποίηση ειδικών για πανδημίες και εκατομμύρια θανάτους

 Ο κόσμος μας αντιμετωπίζει έναν ολοένα και μεγαλύτερο κίνδυνο πανδημιών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων και χάος στην παγκόσμια οικονομία, προειδοποίησε σήμερα διεθν ...

Post
Είς Υγείαν Τρίτη 17.09.2019

Τα 5 φρούτα που νομίζουμε ότι είναι λαχανικά

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός φρούτου και ενός λαχανικού; Η πιο απλή απάντηση είναι πως το ένα το τρώμε μαζί με τα αλμυρά κυρίως γεύματά μας, ενώ το άλλο είναι πιο γλυκό και το τρώμε σαν σνακ ή επι

Post
Είς Υγείαν Τρίτη 17.09.2019

Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα: Τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Σαν να μην έφτανε που τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ) παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια έξαρση σε όλες τις ηλικίες, οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να εμφανίσουν λόγω αυτών μακροπρόθεσμες και σ