Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 09:42 Μαντάτα

Κρήτη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον Πολωνό τουρίστα. Βρέθηκε η σκηνή του


Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του 64χρονου Πολωνού, Αντρέι Βέμπερ, ο οποίος αγνοείται από την Τρίτη 9 Απριλίου, ενώ είχε πάει για πεζοπορία και τελευταία φορά εθεάθη στη Σούγια.

Όπως είπε στο ekriti, ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης, οι Πυροσβέστες βρήκαν τη σκηνή και τα προσωπικά αντικείμενα του 64χρονου, στην είσοδο του Φαραγγιού της Τρυπητής, αλλά κανένα ίχνος ζωής του άνδρα, ενώ έλειπε και το κινητό του τηλέφωνο.

Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ πέντε άνδρες της ΕΜΑΚ και ο υποδιοικητής της μονάδας, καθώς και άνδρες του Πυροσβεστικού κλιμακίου της Ανώπολης.

Ο Αντρέι Βέμπερ έφτασε στην Κρήτη στις 6 Απριλίου και επρόκειτο να επιστρέψει στην πατρίδα του στις 13 του μήνα, όμως δεν επιβιβάστηκε ποτέ στην πτήση.

madata.gr
Post
Μαντάτα Κυριακή 26.05.2019

Έλλη Στάη: Ο Τσίπρας θα ανακοινώσει απόψε εκλογές

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Έλλης Στάη για το OPEN TV, ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει πρόωρες εθνικές εκλογές. Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κο

Post
Μαντάτα Κυριακή 26.05.2019

Ευρωεκλογές 2019: Ποιοι εκλέγονται ευρωβουλευτές από όλα τα κόμματα

Με τη ΝΔ να έχει εξασφαλίσει μία πολύ μεγάλη νίκη στις Ευρωεκλογές 2019, το ενδιαφέρον τώρα βρίσκεται στη μάχη των υποψηφίων των κομμάτων για να εκλεγούν ευρωβουλευτές. Ηδη από τη ΝΔ προηγούνται (ε

Post
Μαντάτα Παρασκευή 24.05.2019

Κάντε το τεστ για τις Ευρωεκλογές 2019: Η εφαρμογή που αποκαλύπτει ποιο κόμμα θα ψηφίσετε

Λύση σε όσους δεν έχουν ακόμα αποφασίσει τι θα ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου έρχεται να δώσει μια εφαρμογή που δημιούργησε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας (IUE)