Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 10:26 Θωρώ/Γροικώ

MasterChef: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία


Η μπλε ομάδα ήταν η χαμένη στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef και ο Τάσος Κυρικλάκης είχε το πλεονέκτημα του αρχηγού που ήταν να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Εκείνος επέλεξε να θέσει τον εαυτό του υποψήφιο προς αποχώρηση. Η Άλκηστις θεώρησε πως αυτό είναι ένα οργανωμένο σχέδιο, να πάνε δηλαδή ισχυροί, μαζί με έναν αδύναμο παίκτη για να τον πετάξουν έξω. «Θα παλέψω καλύτερα από τον καθένα τους εδώ μέσα», δήλωσε η Άλκηστις Αλεξάκη.

Στην συνέχεια, στην δοκιμασία της ασυλίας οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef κλήθηκαν να καθαρίσουν πατάτες. Όσες περισσότερες πατάτες μπορούσαν μέσα σε πέντε λεπτά. Ο Χρήστος Μπάρκας κατάφερε να κάνει την ζυγαριά να γράψει 4 κιλά και πέρασε στην επόμενη φάση μαζί με τον Παντελή και τον Πάνο. Στην συνέχεια οι τρεις τους έπρεπε να κάνουν όσες περισσότερες τέλειες πατάτες τουρνέ μπορούσαν. Ο Χρήστος και ο Πάνος τα κατάφεραν καλύτερα και οι δυο τους διαγωνίστηκαν για την ασυλία. Ο Πάνος όμως, δεν μπόρεσε να σπάσει το σερί ασυλιών του Χρήστου που δείχνει πάντα να πατά γκάζια σε αυτές τις δοκιμασίες. Τα τσιπς του και η σκορδαλιά του αποδείχτηκαν καλύτερα και έτσι ο Χρήστος δεν μπορεί να ψηφιστεί προς αποχώρηση.

 

zappit

 
Post
Θωρώ/Γροικώ Δευτέρα 27.05.2019

Εκλογές 2019: Οι περιφερειάρχες και δήμαρχοι που "καθάρισαν" από την πρώτη Κυριακή

Την επανεκλογή τους από την πρώτη Κυριακή φέρεται να εξασφαλίζουν πέντε περιφερειάρχες και πολλοί παραπάνω δήμαρχοι – των οποίων τα ποσοστά ζαλίζουν-, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Post
Θωρώ/Γροικώ Κυριακή 26.05.2019

Αν προγραμματίζετε ταξιδάκι στο εξωτερικό, αυτή η εφαρμογή θα σας λύσει τα χέρια

Όπως ξέρει καλά κάθε ταξιδιώτης, μαθαίνοντάς το συνήθως με τον δύσκολο τρόπο, η μετακίνηση σε μια ξένη πόλη μπορεί να γίνει μεγάλος βραχνάς, είτε μιλάμε με τις δημόσιες συγκοινωνίες είτε με νοικιασμέν

Post
Θωρώ/Γροικώ Σάββατο 25.05.2019

Ευρωεκλογές 2019: Πόσους σταυρούς βάζω; Τα κόμματα και οι υποψήφιοι

Αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές της Κυριακής 26ης Μαΐου, στις οποίες η Ελλάδα θα εκλέξει 21 ευρωβουλευτές. Στις ευρωεκλογές ολόκληρη η ελληνική επικράτεια θεωρείται μία ενιαία εκλογική περιφέ ...